Новини
Още изненади край Банкя

             Хубаво е сега на морето и по разни екзотични места, но и ние в Банкя не сме за ожалване. Напротив. В известен смисъл си имаме и „море”, известно като Михайловското язовирче. И риба можете да си наловите в него, дишайки многократно озонирания банкянски въздух, и градските чеда могат да се полюбуват  на  станали вече екзотични птици при съвременния начин на живот.
            Вкусна рибка можете собственоръчно да си хванете, ако ви се остави, разбира се,  в Базата за спортен риболов край квартал Михайлово, в полите на Люлин планина. Ако изведете и децата си от железобетонна София през уикенда, там малчуганите ще видят истински кокошки и ще разберат кой им дава яйцата за палачинките сутрин. Ще се порадват на патици с красиво оперение, гъски, гълъби, гугутки и зайчета в мини зоокъта на Базата.
           Изобщо в Банкя и край нея е интересно, приятно, здравословно и обогатяващо. Един ден на открито ще изживеете като събитие, което вие и децата ви ще опазите в най-топлото на душите си.


                                                                Този рибар е имал добра слука


И децата има какво да видят


Тук е приятно и спокойно


Базата за спортен риболов край Банкя ви очаква


Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.
Дизайн: АРТЕМАКС