Новини
Четири дни тенис от висока класа в Банкя

        От утре до неделя спортният живот в Банкя ще преминава под    знака на тениса. На кортовете в Банкя ще се проведе Държавното отборно първенство по тенис за жени. Единадесет са отборите, заявили участие в първенството – ТК „Дема”, ТК „1540”, ТК „Банкя”, ТК „Левски”, ТК НСА, ТК „Славия Бомел 9”, ТК „Изида Добрич”, ТК „Черно море Елит Варна”, ТК „Локомотив Пловдив”, ТК „Хасково 2015”. Участие ще вземат изявени тенисистки като Магдалена Малеева, Петя Аршинково, Гергана Топалова, Виктория Очева.
      На състоялата се днес в Туристическия информационен център техническа конференция, на която присъстваха директорът на турнира Дора Рангелова, главният съдия Мария Раденкова, младши експерт Спорт Лидия Станоева.  Кметът Рангел Марков  благодари на тенис клуб „Банкя” за домакинството на това престижно първенство, превърнало се вече в традиционно за Банкя. Кметът благодари и на бизнеса в лицето на фирма „Ролпласт” и ВСК „Кентавър”, които с финансовата си подкрепа твърдо стоят зад първенството, при което вече наградният фонд е изравнен с този при мъжете.
      Честта да изтегли жребия бе на вицепрезидента на БФТ Рангел Марков. Това той стори с помощта на компютъра, който показа следната конфигурация за срещите утре. ТК „1540” ще мери сили с ТК „Славия Бомел 9”, ТК „Локомотив Пловдив” ще срещне състезателките на ТК „Изида”. ТК „Банкя” ще играе срещу ТК „Черно море Елит Варна”.
          Ако желаете да подкрепите състезателите на Банкя, можете да сторите това утре на кортовете. В десет часа стартира турнирът.


Тегли се жребият


Участниците в събитието

Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.
Дизайн: АРТЕМАКС