Новини
Победа на тенисистките на „Левски” на ДОП в Банкя

         На красивите и модерни кортове в Банкя днес стана ясно кои са най-добрите отбори по тенис  в България при жените. На провелото се от 24 до 27 август Държавно отборно първенство за жени палмата на първенството грабна отборът на ТК „Левски”, следван от ТК „Малееви”, ТК на НСА и ТК „Дема” . Това са четирите най-добри отбора от общо 11, участващи в надпреварата. Отборът на Банкя зае шесто място.
         Днес шампионите получиха медалите и купата си лично от кмета на град Банкя Рангел Марков.  На подгласничките им от ТК „Малееви” наградите връчи Николай Кръстев от ВСК „Кентавър” – фирмата, която заедно с „Ролпласт” осигурява наградния фонд. А тенистките на НСА поеха медалите си от ръцете на директора на турнира Дора Рангелова.
        Традиционно първенствата за жени се провеждат в Банкя, където има чудесни условия за спорт, а вдишваният при натоварванията многократно озониран банкянски въздух прави спортистките по-енергични и ефективни.


Кметът награждава шампионите


Най-добрите...


Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.
Дизайн: АРТЕМАКС