Новини
Банкя в кауза за добротворство

         Вчера  се състоя 23-ият Благотворителен базар на Международен женски клуб – София в Интер Експо Център. Благотворителната инициатива бе подкрепена от много посолства от 56 страни, които представиха свои продукти от традиционната си кулинарна и материална култура.
         Сред участващите в базара 65 щанда  бе и този на Банкя като част от Столична община, с чиято подкрепа се провежда базара. Нашият град предизвика интерес с чай, мед, шоколадови бонбони и вода с надпис „Банкя”. Те стояха редом с храната за космонавти на руския щанд. Недалеч бе паркиран мотор „Харли Дейвидсън”, до който стоеше двойник на Елвис Пресли.
         Част от събраните средства, ще бъдат насочени към подкрепа на възрастни хора,  интеграция на млади хора в обществото, спортни изяви.
         С това вече допринасяме Коледният дух да се настани в сърцата на много българи и за Банкя да се мисли с радост и благодарност.

Вкусен мед от Банкя

Ароматен чай от Банкя


Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.
Дизайн: АРТЕМАКС