Новини
Благотворителен концерт на клуб „Пендари”

          Не че през другото време на годината сме неотзивчиви към благотворителни каузи, но някак си по Рождество, заредени с онзи коледен дух, който витае в атмосферата, това е по-лесно и самопонятно.
          На предкдоледен благотворителен концерт на клуб „Пендари” бяха набрани още средства за новостроящия се параклис „Свети Лазар” в квартал Михайлово. Нина Станиславова от църковното настоятелство благодари на заместник-кмета по културата Пламен Симеонов, на д-р Давидов главен лекар на БЛРП към ВМА, където се проведе концерта и на клуб „Пендари” за тази благотворителна инициатива, която ще спомогне и за сплотяването на християнската общност в града. Пламен Симеонов благодари на д-р Давидов за предоставената възможност в лечебното заведение да се случи този концерт и изрази радостта си, че Банкя вече разполага със сцена за своите културни изяви.
         С този жест на благотворителност колективният дух на града се вгражда в едни храм, от който след време ще измолваме благополучие за себе си, близките ни, целия град и България.

Нина Станиславова и Пламен Симеонов в началото на благотоврителния концертСайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.
Дизайн: АРТЕМАКС