Новини
Наградени ученици от Банкя

         На 12 март  в Туристическия информационен център бяха раздадени наградите на ученици от Банкя, взели участие в конкурс за написване на есе, стихотворение и за рисунка. Темата на конкурса бе:  „140 години от Освобождението на България от турско робство”. Инициативата бе на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни със секретар Византи Христов. На събитието присъстваха Виолета Кирилова началник-отдел ОСДКСВО, служители от администрацията, членове на Местната комисия, граждани.
          Византи Христов поздрави децата за положените усилия и връчи награди - грамота и енциклопедия - за рисунка: на Виктория Божилова 6а клас, Симона Петрова 1 б клас, Любомир Тодоров 2б клас, Яна Недялкова 3в клас – всички те от 78 СУ „Христо Смирненски”, на Изабел Свиленова от 9б клас на ПГТ „Алеко Константинов”. Отличени бяха стихотворенията на Барбара Ангелова и Лияна Апостолова и есето на Григор Шопов от 8г клас на ПГТ „Алеко Константинов”. Развълнувани родители и близки на децата също присъстваха на награждаването и заснеха моменти от церемонията.
          Антония Веселинова, заместник-директор на 78 СУ „Христо Смирненски”, благодари за усилията от страна на Местната комисия и общината да се организират подобни инициативи и изрази надежда, че и занапред ще ги има.  А дали с тези изяви в момента не се трасира пътя на някой бъдещ художник или литератор? Времето ще покаже.


Наградените


Византи Христов обявява резултатите от конкурса


Победителите с преподавателите си и служители от администрациятаСайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.
Дизайн: АРТЕМАКС