Новини
ФОТОКОНКУРС С ДВЕ ТЕМИ

        За поредна година Отдел „Образование, социални дейности, култура, спорт, връзки с обществеността“ и Местната комисия за борба с противообщетсвените прояви на малолетните и непълнолетните към СО Район „Банкя“ обявяват фотоконкурс. Този път темите са две: „БАНКЯ НА МЛАДОСТТА, ТАЛАНТА И СПОРТА“ и „#БанкяСелфи“. Събитието е част от културната програма, свързана с предстоящите Празници на минералната вода, здравето и дълголетието Горешляци 2018.
         Няма възрастово ограничение за участниците. Ще бъдат наградени авторите на най-добрите творби. Отличените фотографии ще бъдат включени в новите рекламни материали на Банкя (с нетърговска цел), както и в специална фотоизложба. Ще бъде определена и специална награда за най-оригинално селфи с Банкя!
          Препоръчително е снимките да бъдат с добро качество (минимум 3 MB). Ще се поощрят нестандартното мислене и креативността при отразяване на Банкя като град на младостта, таланта и спорта. Темата „#БанкяСелфи“ от своя страна цели да провокира младите хора да покажат тяхната лична гледна точка към Банкя чрез най-популярния метод на снимане през 21 век - селфито.
         Участниците могат да изпратят до ТРИ снимки на адрес bankya@bankya.bg, като задължително трябва да посочат имената, възрастта си, телефон за контакт и кратка информация за себе си. За повече информация следете сайта на СО Район „Банкя“ както и Фейсбук страницата ни.
Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.
Дизайн: АРТЕМАКС