Новини
В света на класиката

           В рамките на Празника на минералната вода, здравето и дълголетието Горешляци 2018 ценителите на  хубавата музика могат да преживеят съкровени моменти „В света на класиката”. Под това мото можете на 19 юли, четвъртък, от 19 часа в Зимната градина на СБР „Здраве” да се насладите на изпълненията на пиано на Роберто Илиев. И макар че днес живее в Испания и печели награда след награда на множество музикални конкурси, той не забравя, че е тръгнал от Банкя, ръководен от музикалната си педагожка Елисавета Попова.
         Очарователната Русана Христова, която голяма част от времето пее извън България, също ще докосне душите ви с прекрасните си евъргрийн изпълнения.
        Оркестър „Класика” с художествен ръководител Румяна Петрова, лауреат на международния конкурс „Пражка пролет“, носител на „Златна лира“ от СМТД – София, ще ви пренесе от барока до наши дни. Оркестърът е създаден през март 2015г. и досега е осъществил много успешни концерти, участия и записи.
         Потопете се в света на класиката – свят на красота, благозвучие и хармония.
         Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Ротари клуб Банкя.
Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.
Дизайн: АРТЕМАКС