Новини
Отзвук от Лятната работилница за деца

         За трета година в НЧ ”Отец Паисий-1928” се организираха занимания за деца от различни възрасти в „Лятна работилница”. Всеки понеделник и сряда от 11 до 13 часа в големия салон на читалището имаше игри, творчески задачи и много настроение. „Лятната работилница” бе отворена от 02.07.2018 до 01.08.2018. Тя работеше в библиотеката на читалището в сътрудничество с Асоциацията по настолни игри „Средец, Уважаван и Любим”.
         По приложните творчeски проекти децата изработваха  карнавални маски,  настолни поставки за съобщения,  малки табелки с магнитчета, картички, книгоразделители, рекламни пликчета за библиотеката.
         Много радост предизвикаха и игровите творчески проекти: изработване на голямо 2м/2м „Не се сърди, човече!”. Това включи направата на пионки, зарче, килимче за игра. Децата с удоволствие изрязваха, лепяха и подреждаха елементите на играта. След завършването на творческия процес,  те се разделиха на няколко отбора и се забавляваха в  играта с изработеното от тях „Не се сърди, човече!”.
        Трудът, вплетен в игра, е най-приятното и полезно нещо и това ще учи децата на изкуството да работят, забавлявайки се.
                                                                                       
Голямото "Не се сърди, човече"

И други забавни игри


Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.
Дизайн: АРТЕМАКС