Новини
ЗА ПЪРВИ ПЪТ БАНКЯ ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА

         Столична Община Район „Банкя“ в партньорство с комплекс „Акваленд Банкя“ ви канят да отбележим за първи път в Банкя  МЕЖДУНАРОДНИЯ  ДЕН НА МЛАДЕЖТА  - 12 АВГУСТ (НЕДЕЛЯ) от 19:00 ч.! Заповядайте, за да се забавляваме заедно и същевременно да поставим началото на една традиция, която цели фокусът на общественото внимание все по-интензивно да бъде насочван към младите хора (от тийнейджърска възраст до 30 г.), техните потребности, мечти и постижения. С атрактивен концерт, спортни занимания и среща с бизнес, вярваме, че този ден ще бъде незабравим за всички присъстващи – жители и гости на Банкя! Локацията на събитието – сред минералните басейни в „Акваленд“ - ще му придаде уникална атмосфера!
Концертът по случай Деня на младежта „БАНКЯ НА МЛАДОСТТА, ТАЛАНТА И СПОРТА“ започва в 19:00 ч. В него ще чуем изгряващата тийн-рок звезда МАРИЯ МИРОСЛАВОВА (вокал и китара), червенокосата интернет сензация Jessy Kinevirska – JESSIAH, ще има денс-аеробика с Надежда Кръстанова и сет от DJ JIVKO. От сцената ще ни завладеят и магнетиични фънки джаз сладури от ELECTRIC PIE.  Към края на вечерта ще блесне звездата на поп денс дивата EVA, която е позната на публиката не само с хитовите си парчета, но и с участието си в тийн сериала #Кифла. Не са изключени и други музикални изненади! Водещ на събитието ще бъде Милчо Соколов.
       Специална част от събитието ще бъде първата по рода си СРЕЩА НА МЛАДИТЕ С БИЗНЕСА. Всеки присъстващ ще има изключителната възможност в неформална обстановка да се запознае с представители на няколко проспериращи фирми: КОКА-КОЛА ХБК, РОЛПЛАСТ, SEEWINES  и др., където винаги има място за млади и амбициозни хора. Фирмите от една страна ще разкажат на гостите за своята дейност, от друга ще представят възможностите за стажове и кариерно развитие. Район „Банкя“ вярва, че по този начин ще се случи един полезен диалог, който е необходимо условие за предотвратяване на безработицата сред младите.
       С това не се изчерпва нашата програма! Ще се случат също така ПРИЯТЕЛСКИ СЪСТЕЗАНИЯ ПО ПЛУВАНЕ (за участници над 16 г.) и ТЕНИС НА МАСА, за да вдигнат градуса на спортния хъс! Ще има и ТОМБОЛА със специални награди! STAY TUNED!
След 18:00 ч. ВХОД СВОБОДЕН за „Акваленд Банкя“!

Организаторите си запазват правото на промени в програмата.
Събитието е част от Календара на културните събития на Столична Община за 2018.
Арт и техническа реализация: Art Production CompanyСайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.
Дизайн: АРТЕМАКС