Новини
Старт на учебната година на неделното училище

         Навръх Деня на народните будители  в Туристическия информационен център стартира новата учебна година на неделното училище  “Свети Стилиян Детепазител”. В него за втора поредна година ще получават безплатни уроци по български, английски, френски и руски език, математика и музика деца, които имат нужда от допълнителна подготовка. За да развият талантите си те ще имат възможност да се занимават и с приложни изкуства. В основата на инициативата е презвитера Йоанна Василева, която води заниманията по вероучение.
         Специален гост на събитието бе кметът на града Рангел Марков, който след извършения водосвет от отец Петър Василев, благодари на Йоанна Василева, за усилията й вярата да стигне до сърцата на децата и на другите преподаватели затова, че отделят от времето  си  да обучават децата като едни истинските будители. Заниманията са всяка събота и неделя в Туристическия информационен център. За записвания и допълнителна информация тел:0899325460.

Водосвет за началото на учебната година

Йоанна Василева обявява началото на учебната година и благодари на кмета за помощта

Част от гостите на тържеството


Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.
Дизайн: АРТЕМАКС