Новини
Награда за участници във Фермерския пазар в Банкя

          На 24 октомври 2018 г. в Интерекспо център, се проведе Петата национална конференция „Достъп до добра храна“ Организатори на Събитието бяха Фондация „Българска месна традиция“ и Евро-Ток – България.
         Наградата  на Столична Община и Кооперация Хранкооп - София за Общностен принос получи Домейн „Трифонов“ за производство на биовина и плодови сокове. Фирмата е на жители на град Банкя, които ежеседмично предлагат своята продукция на Фермерския пазар в града Почетният плакет беше връчен на г-жа Мариана Трифонова от Борислав Кедев и Милена Станчева – координатори на Фермерски пазар Банкя. Кратко представяне на дейността на „Домейн Трифонов“ и постиженията в производството на биовина и плодови сокове направи г-жа Трифонова, след което беше поздравена за подкрепата и доброто представяне по време на редовното участие на „Домейн Трифонов“ на съботните Фермерски пазари на Кооперация Хранкооп в Банкя.

С наградата в ръце


Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.
Дизайн: АРТЕМАКС