Новини
Празнична кулинарна изложба

          Вчера по повод Деня на християнското семейство служителите от Военноинвалидния дом подредиха прелюбопитна и  красива кулинарна изложба. Гости на празника бяха заместник-кметът на град Банкя Пламен Симеонов, управителят  на охранителната фирма АСО Георги Календеров, Снежана Антова главен счетоводител на дирекция в Столична община, Директорът на Центъра за временно настаняване „Света София” Галя Георгиева.
           При откриването на изложбата директорът на Военноинвалидния дом Георги Георгиев заяви, че денят е избран неслучайно, защото и колективът на дома се чувства като едно голямо семейство и както се грижат за членовете на своите семейства, такава е и грижата за обитателите на Военноинвалидния дом.
           Пламен Симеонов поздрави присъстващите за празника и не пропусна да насочи вниманието им към радостното за цяла Банкя, и не само за нея, събитие, свързано със започналия ремонт на Голямата балнеолечебница.
С неговото завършване  през пролетта на 2020 ще започне нова страница в историята на Банкя.
           Блюдата на изложбата се отличаваха с голямо разнообразие и бяха знак за висок полет на кулинарното въображение. Особено се открои едно блюдо с ястие, изобразяващо часовник със стрелки спрели на 9 часа и 10 минути. Това е часът на оперативката за служителите от Военноинвалидния дом.
      Хубаво е когато работата ти носи не само доходи, а и топла приятелска атмосфера на близост, разбиране и съпричастие както го правят работещите в една от най-старите, красиви и емблематични сгради в Банкя.

Откриване на изложбата...

...в присъствието на задружния колектив

"Часовникът" отмерва 9:10 - време е за оперативка

И още вкусотии

Пълна маса с красота и вкусота

Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.
Дизайн: АРТЕМАКС