Новини
Очертава се бъдеща горичка на мотористи с мисия

         За всякакви гори може да сте чували, но за мото гора - дали?
         На 9 март близо 30 мотористи засадиха дръвчета в нашия град. Инициативата бе на  членовете  на Sofia MC’s и Sofia Riders.
          В благородното начинание се включиха мотоциклетисти от (по азбучен ред): Atrox MC, Brothers from Hell MC, Crazy Riders MC, Easy Riders MC, Fire Wings MC, Gentlemen MC, Jokers MC, Rovers MC и Sofia Riders. Представителите на осемте мото клуба и на мото организацията SR бяха закупили общо 10 дръвчета (брези и каталпи). В стройна и организирана мото колона те се отправиха от клубната къща на Gentlemen MC към определеното от община Банкя място, на което да засадят фиданките.   В рамките на  половин час – сред шеги и закачки, във весела и дружелюбна атмосфера– резултатът бе налице. Банкя вече си има своите 10 (като за начало) мото дръвчета, засадени в непосредствена близост до хубавата детска площадка в квартал „Изгрев”.
         За да укажат намеренията си на това място да израсне млада мото горичка, мотоциклетистите бяха подготвили и специална табела.
         Мотоциклетистите ни показаха, че освен да форсират моторите си, могат да форсират и социалната си чувствителност и с подобни благородни каузи да допринесат за издигане на престижа си в нашето общество.

Мотористи с мисия

На работа

В стихията си

Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.
Дизайн: АРТЕМАКС