Новини
Турнир обединява Банкя

       На 15 и 16 юни се състоя Обединяващ Мултиспортен турнир по системата АНИ СУЛЮ в парк „Ротонда”. Инициативата бе част от събитията, свързани със „София – Европейска столица на спорта”. Изявата бе открита от Вр. И. Д. заместник-кмет на район „Банкя” Александра Александрова. Тя поздрави участниците в турнира, като изтъкна, че подобни игри ни учат на взаимност и смирение, защото системата е неелиминаторна, всеки стартирал е и финалист.
       Организаторките Петя Василева и Камелия Димитрова, кмет на село Клисура, обявиха началото и пожелаха успех на включилите се хора от всички възрасти в игрите: „Не се сърди, човече“, табла, бадминтон и др. На 16 юни на финалите всички участници получиха награда – парче от Турнирната торта, значка и грамота.
        Специални думи на благодарност заслужават младежите от Терапевтичен център „Билани” край село Клисура, които се включиха активно в подготовката на инициативата. Обединяващият турнир достави и естетическа наслада на участниците и гостите благодарение на песните на Женски народен хор при читалище „Отец Паисий” с ръководител Никола Йонов.

На откриването

В разгара на игритеСайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.
Дизайн: АРТЕМАКС