Новини
Работата сама да говори

              Днес  кметът на Банкя Рангел Марков, който встъпи в четвъртия си мандат като кмет на града  положи клетва в Столичния общински съвет. Заедно с общинския съветник  Анна Стойкова, която също положи клетва,  ще работят още четири години за града с екипа на районната администрация. Новият кмет на село Иваняне, който сменя досегашния Мария Павлова, се казва Евелина Янкова.  Днес тя също даде думата си да работи в интерес на хората, които представлява.
               По повод встъпването в длъжност на стария нов  кмет на курортния град  в Ритуалната зала на районната администрация се състоя кратко тържество, на което Рангел Марков приветства колектива си, с който работи за промяната на Банкя и получи благопожеланията на колегите си. Специално за случая бяха дошли братя Аргирови, известен дует, и вече наши съграждани. Те поднесоха китка песни на балканските народи, акомпанирайки си на пианото.
               От тук нататък в следващите четири години нека работата говори за районната администрация.

Екипът, който ще променя града


Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.
Дизайн: АРТЕМАКС