Новини
Да помогнем за доизграждането на параклиса „Свети Лазар”

        Уважаеми съграждани, в Банкя, квартал Михайлово, се гради параклис „Свети Лазар”. Първата му копка бе направена на 6 октомври 2012 година и досега се изгражда изключително от дарения. За да се наберат средства, район „Банкя” организира през годините  и два благотворителни концерта, от които бяха събирани значителни суми.
         Замисленият за тази година благотворителен концерт няма да се състои поради усложнената епидемиологична ситуация в страната.
         В тази трудна за България и Банкя обстановка ви предлагаме да обединим усилията си за едно добро дело и да помогнем довършването на храма, за който са нужни още около 25 хиляди лева.
         Предлагаме ви банковата сметка на църковното настоятелство. На нея по електронен път, дори без да излизате от дома си, можете да преведете сума според възможностите и желанието си. И така за Лазаровден и Великден  да станем част от едно благотворително дело, което ще помогне да имаме памет и да се ползваме със закрилата и на свети Лазар – първият възкресен човек в историята на света.
       След Великденските празници ще ви информираме каква сума е постъпила по сметката на църковното настоятелство:

Интернешенъл Асет Банк АД
IBAN:BG86IABG80981002633100
BIC: IABGBGSF
Църковно настоятелство „Свети Лазар”

 
Параклис "Свети Лазар", до него паметник на падналите във войните михайловци


Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.
Дизайн: АРТЕМАКС