Covid 19
Апел от кмета на град Банкя

           Уважаеми съграждани и приятели на Банкя,  градът ни, страната и светът изживяват тежки времена. Заплашени са здравето и животът на обичаните ни хора. Заплахата идва от враг, който е невидим и затова много хора го неглижират.  Зная, красивият ни град и настъпващата пролет ще изкушат мнозина от вас да се разходят в центъра на Банкя с риск за себе си и близките си.
           Апелирам към вас: Не го правете!
          До този момент банчани показват едно високо чувство за отговорност и повечето слизат в центъра само за най-необходимото. Нека и в предстоящите празнични дни да бъде така. Нека домът ви бъде вашата крепост и така с временното си оттегляне от социалния живот да парираме противника. Превърнете временното си усамотение във вдъхновяващо преживяване за вас самите и вашите семейства.
          Уважаеми приятели на Банкя, дълбоко ви ценим и обичаме, но сега не е време за гости. Ще настъпят пак добри дни, отново ще посещавате красивия ни град и тогава той ще ви се струва още по-красив и желан, но сега е нужна дисциплина. Тя може да се окаже ключ към живота – вашия и на близките ви.
          Пазете себе си и другите!
          Пазете живота!

Рангел Марков
Кмет на БанкяСайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.
Дизайн: АРТЕМАКС