Новини
ДОБРИТЕ ДЕЛА

          За поредна година Кока-Кола ХБК България съдейства на Район „Банкя“ с компенсаторно озеленяване. В името на природата и съхраняването на уникалния чист въздух в града, фирмата дарява над двеста фиданки от сортовете липа, червен дъб и розов кестен. Засаждането на липите тече от вчера в ареала на улиците „Св. св. Кирил и Методий“, „Варна“ и „Стефан Стамболов“. Останалите сортове ще бъдат засадени наесен. Кока-Кола ХБК България в годините се е доказала като верен приятел на район „Банкя“ и многобройните съвместни екоакции са свидетелство за това.
2020 година ни поднесе извънредна ситуация. Извън планираните съвместни дейности между район „Банкя“ и „Кока-Кола ХБК“, още в началото на епидемията Системата на Кока-Кола в България предложи своята подкрепа в борбата с COVID-19, като дари над 4500 л. минерална вода „Банкя“ и безалкохолни „Кока-Кола“ и „Кока-Кола Без Захар“, както и великденски консумативи и подаръци (бои, бандероли и поставки за яйца). Дарението е насочено към гражданите в затруднено положение, включително участниците в проекта „Топъл обяд“, лицата, получаващи помощи от БЧК, Военно-инвалиден дом „Елена и Никола Иванови“, както и към служителите на районната администрация, които са ангажирани със социалните дейности и тези, натоварени с дезинфекцията и поддръжката на града ни. Системата на Кока-Кола в България се погрижи и за служителите на МВР, дежурящи на Контролно-пропускателните пуктове около София с дарение на минерална вода „Банкя“ и безалкохолни напитки.
    Въпреки че годината промени фокуса ни, вярваме, че ще се справим заедно и ще се върнем към нормалния ритъм на живот! Благодарим на Кока-Кола ХБК България и на всички останали дарители, които помагат в това трудно време!


                                                                                     

Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.
Дизайн: АРТЕМАКС