Covid 19
Гражданска инициатива в помощ на нуждаещите се

 Днес жители на Банкя оповестиха в социалните мрежи организираната от тях инициатива. Ето какво написа Мадлен Митева:
"Добро утро на всички.
Преди дни нашата съгражданка Ива Иванова предложи поставянето на благотворителна кутия с хранителни продукти в помощ на нуждаещите се съграждани. С подкрепата на магазин СВА това вече е възможно. Изключително сме благодарни за топлото приемане на идеята. Под надслов СПОДЕЛЯНЕТО Е СИЛА е поставена количка в близост до касите на магазина. Под призива "Ако можеш да споделиш хранителен продукт с човек в нужда - остави го тук! А ако самият ти имаш необходимост от такъв, вземи от тук!"
Призовавам всички да разпространим тази гражданска инициатива, като споделим с хора в нужда или поставим хранителни продукти в количката. Нека покажем, че можем да бъдем гражданско общество, не само в социалните мрежи.
Моля ако още търговски обекти приемат инициативата като своя, нека се чувстват свободни да създадат свой кът за споделяне, а ние ще разпространим новината!
Бъдете здрави и правете добро!
#гражданскаинициатива #споделянетоесила #човекдочовек"

Район "Банкя" поздравява инициаторите. Важно е да сме хора! Бъдете здрави!

Да сме хора...Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.