Новини
АНКЕТА ЗА ЕМОЦИОНАЛНИЯ КЛИМАТ В БИЗНЕСА

              С какъв емоционален климат трябва да се справи бизнесът след кризата? Как бързо и устойчиво да се възстановим от нея? Какви да са приоритетите, за да преодолеем непродуктивните емоции и засилим желаните и ефективни емоции?
        На тези и други въпроси Дочева и Партньори търсят отговори чрез национално изследване. Ето какво казва авторката на изследването:  "Емоционалният климат е част от организационната култура и емоционалната интелигентност на работното място, която в настоящата ситуация е критично важна. Когато лидерите първо познават, а след това целеносочено и компетентно управляват емоционалния климат в екипите и организациите си, бързо ще се възстановим от кризата с коронавируса като бизнеси, икономика и общество. А и, много вероятно, ще извлечем ползи от нея.
     Бих искала да поканя жителите район Банкя да дадат мнението си в изследването. То е напълно анонимно и се попълва онлайн за 5-10 мин. Линкът към изследването е: https://genossurveys.com/go/emotionalclimate-8942
      Целта на изследването е ръководителите да предприемат правилните действия по отношения на хората си за бързо и устойчиво възстановяване от кризата."
      Изследването се провежда и финансира от Дочева и Партньори по методика на Genos International.
     Пълните резултати от изследването и техният анализ ще бъдат публикувани след приключването му.

Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.
Дизайн: АРТЕМАКС