Новини
И за село Клисура мислим

      Село Клисура, макар и по-встрани от центъра на Банкя, не е забравено от хората и Бога място. И от кмета на града не е забравено.
       В последните години се работѝ усилено за подмяна на енергопреносната мрежа в селото и за подобряване състоянието на уличното осветление. Един от приоритетите бе водопроводната система. Инвестира се в солиден мост към местността „Витковица”, основно бе ремонтирана улица №4, която е един от подстъпите към Клисурски манастир „Света Петка”. Изградени бяха солидна подпорна стена на улица „Балканска”, отводнителни канавки по пътя с масивни бетонови корита. В момента се изгражда мост към „Радова махала”, а неотдавна бе подновен, разширен и освежен и спирконавес в началото на село Клисура.
Голяма част от всичко това се случва  с активната работа на кмета на селото - засмяната Камелия Димитрова, изпълнена с още идеи за облагородяване на селото. Разбира се, тя ще разчита и на подкрепата на своите съселяни.

По асфалт се ходи по-лекоСайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.
Дизайн: АРТЕМАКС