Новини
Рангел Марков на финал в тенис турнира „ПИК мастерс” 2020

           Кметът на Банкя Рангел Марков и неговият тенис партньор Цоло Цветков  вчера взеха участие в традиционния тенис турнир „ПИК мастерс” 2020 г., който се проведе под патронажа на министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Турнирът е благотворителен и е в подкрепа на детския тенис в България.
         Да се наслади на любимата си игра в неделния ден и да подкрепи детския тенис, на трибуните бе и  премиерът на Република България и наш съгражданин Бойко Борисов.      
          Драматичната среща между Рангел Марков и Цоло Цветков и съперниците им Александър Йорданов и Иван Каневчев, завърши с второто място за представителите на Банкя, с което им отвори нови хоризонти за още работа - всеки  върху себе поотделно и като тандем. 
          Двойката Марков – Цветков  дари спечелената сума от 600 лв на младите тенис таланти  на България. Същото стори и на миналогодишния турнир със сумата, отредена за третото място, което заеха. Това вече е хубава традиция,  достойна за   вицепрезидента на Българската федерация по тенис – Рангел Марков.   

Марков във вихъра на играта,...

...наблюдавана от Бойко Борисов и Красен КралевСайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.
Дизайн: АРТЕМАКС