Новини
Випуск 2020 отлетя

        Това се случи днес в 78. СУ „Христо Смирненски” на мило тържество, пропито с вълнуващи думи, които съкровено отекваха в душите на абитуриентите. Възпитаниците на преподавателката Юрка  Юнгарева от днес поеха своя самостоятелен път в живота извън стените на училището, в което израснаха. Мъдрите съвети на директорката на учебното заведение г-жа Герасимова ще ги съпътстват в идните години и изобщо цялата атмосфера на този ден и на тържеството с водеща Поли Жекова.
         Заместник-кметът по образованието и културата на район „Банкя” Александра Александрова докосна сърцата им с думите, че те завършват в трудна година, но трудностите ще ги направят по-силни и разгоря надеждата в тях, че най-хубавото предстои.
          Може би ситуацията в страната  и света направи нашите младежи по-зрели и мъдри, по-изпълващи със съдържание думата зрелостници.
         На добър час, скъпи младежи и девойки, пред вас е светът -  и този на географската карта, и този на географията на вашите души. Опознайте и двете географии и в двата свята се чувствайте великолепно!

С мъдри съвети животът е по-лесен

На добър час!


Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.
Дизайн: АРТЕМАКС