Новини
Днес черпи председателят на ретро клуб ”Банки”. Честито!

         Днес рожден ден празнува дълголетникът Робърт Кюркчиев, председател на Ретро клуб „Банки”. По този повод днес той бе мило посрещнат в районната администрация  от заместник-кмета  Александра Александрова, която с  топли и вдъхновяващи думи го поздрави за неговото дълголетие и жизненост.  А бай Робърт с Божия помощ се надява да празнува и своята стогодишнина след няколко  години. От името на кмета Рангел Марков Александра Александрова му връчи поздравителен адрес, в който се казва:
      „За мен е чест и удоволствие да Ви поздравя по повод рождения Ви ден.  Личност като Вас действа вдъхновяващо на нас, по-младите, които крачим  след Вас по житейския друм. Вие сте за нас пример за подражание как човек достойно да живее и да се радва на годините, а да не гледа на тях като на бреме. Зад Вашата ведрост се крие един пълноценно живян живот на човек, който безкористно се е раздавал. Като председател на Ретро клуб „Банки” Вие продължавате да правите това и до днес.
       Като Ви честитя рождения Ви ден, Ви желая крепко здраве, щастливи дни и години занапред и нека още дълго да носите в себе си онази удивителна Ваша жизненост, така вдъхновяваща за всички, които Ви познаваме!
          Честит празник!”

Рожденикът с Александра Александрова в Ритуалната зала на район "Банкя", където му бе връчен поздравителния адрес.

Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.
Дизайн: АРТЕМАКС