Подмяна на отоплителните уреди
Информационна среща в квартал Градоман

              Вчера на 8 юли в квартал Градоман при повишен интерес от страна на жителите на квартала се състоя информационна среща във връзка с възможностите за безвъзмездна подмяна на отоплителни печки на твърдо гориво по проект „Подобряване качеството на атмосферния въздух в Столична община чрез подмяна на отоплителните устройства на твърдо гориво с екологични алтернативи", финансиран по Оперативна програма "Околна среда".
               Присъстваха общинският съветник Анна Стойкова, Теодора Полимерова - Директор дирекция "Климат, енергия и въздух" към СО, Диана Михова и Валерия Доневска от районната администрация.
               Анна Стойкова и Теодора Полимерова изчерпателно и достъпно разясниха подробностите около проекта и отговориха на многобройните въпроси на жителите от квартала, някои от които на място си взеха формуляри за попълване за участие в проекта.
                Срокът за подаване на документи в районната администрация за кандидатстване по програмата е 20 август. Допълнителна информация можете да получите на тел:02/942 24 44 и 0885 074 115 от 8:30 до 21:00 ч. - всеки работен ден.
                 Следващата среща ще се състои в квартал Михайлово на 13 юли, понеделник, от 18:00 часа, а срещата в село Иваняне се премества от 14 на 21 юли, вторник, от 18:00 часа.
             
Анна Стойкова информира хората за проекта
Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.