Новини
„Дайте най-доброто от себе си…” пожела кметът в детската градина

        Днес кметът на Банкя Рангел Марков, заместник-кметът Александра Александрова, Виолета Кирилова-Иванчева началник-отдел ОСДКСВО и Лидия Станоева младши експерт „Спорт” в този отдел посетиха Детска градина „Изворче”, за да поздравят с началото на учебната година колектива на детското заведение. Кметът връчи на директора Милена Джолева поздравителен адрес с пожелание, което гласи:
        “Желая на целия колектив на Детската градина да бъде здрав, силен по дух и зареден с творческа енергия. Само така ще борите предизвикателствата на времето, в което живеем. Във вашите ръце ще растат децата на Банкя и нека те почувстват вашата топлина и майчинска грижа.
          Дайте им най-доброто от себе си в тези трудни времена, пълни с неизвестност, а най-доброто е любовта и вниманието ви. Това ще е този ценен капитал, който малките сега палавници ще пренесат през времето в бъдещето, заредени с вашата безценна енергия!
         На добър час!”

На добър час, мили деца!

Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.