Новини
Плогингът вчера

          "Плогинг-неделята доказа, че добрият пример е заразен!" - с тези думи Катина Симеонова, председател на Сдружение "Пътека на желанието" и инициатор на вчерашната екоакция обобщи събитието. "Множество ентусиасти от гр. Банкя и района се включиха в инициативата, която съчетава тичане/разходка със събиране на отпадъци.
            Събитието се проведе по "Пътеката на здравето" в града, като следващото подобно събитие е планирано за месец септември тази година. Локацията ще бъде избрана по препоръка на Столична община - район "Банкя", тъй като въпреки интензитета на посещаемост, Пътеката на здравето е доста чисто и поддържано място. По време на мероприятието във въздуха витаеше усещането за принадлежност и полезност към града, в който живеем. Мисля, че всички ще се съгласим, че будното гражданско общество е неотменна част от добруването на всеки град!", заключава младата ни съгражданка.

             Благодарим за грижата и отношението на всички, които се включиха! Нека пазим Банкя чиста!

Полезно и приятно преживяване

Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.