Новини
ГОДИШЕН КОНЦЕРТ "НА КРИЛЕТЕ НА ПЕСЕНТА"

        Вчера в Арт център Банкя се състоя Годишният концерт на възпитаниците на музикалния педагог от Банкя Елисавета Попова. Събитието бе уважено от заместник-кмета д-р Александра Александрова, която поздрави присъстващите, поднесе малки изненади на всички деца и връчи поздравителен адрес от името на кмета Рангел Марков, в който се казва:
      „За мен е удоволствие да Ви поздравя по повод Годишния концерт „На крилете на песента“ с участието на талантливите Ви ученици от класа по пиано. Всеки път концертите Ви се превръщат в празник както за децата, така и за техните родители и близки.     
       Във Вашите ръце, г-жо Попова, разцъфнаха не едно и две талантливи деца от Банкя и се радвам, че тази добра практика продължава. Въпреки неизбежното прекъсване през миналата година, Вашето отношение към работата с децата не се промени и Вие неуморно продължихте да се грижите за развитието на музикалния им талант.
    Радвам се, че постепенното възвръщане към обичайния живот дава възможност концертът „На крилете на песента“ да се проведе с любезното домакинство на храма на културата в Банкя Арт Център Банкя.
        Поздравявам всички таланти за труда и отдадеността и им пожелавам с ентусиазъм, усърдие и обич да се отнасят към музиката.”
       Елисавета Попова развълнува гостите не само с постиженията на своите ученици, но и със собствените си стихове, които прочувствено рецитира. Гост на събитието беше пианистката Капка Найденова.
       Колорит в културната изява внесе и Светла Маркова от Седянка Българка, която бе замесила вкусна пита и я поднесе с най-топли благопожелания на гостите на събитието.

Елисавета Попова със свои възпитаници


Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.