Новини
Ах, тази музика!

             Известният радио водещ Йордан Георгиев, популярен като Данчо Стълбицата и Аргир Николов DJ ARGO MC   представиха своята книга за историята на диджейството в България. Вчера на сцена „Алейна” те проведоха една много приятна среща с гости на курорта, узнали за тази среща. Домакин на събитието бе заместник-кмета по културата д-р Александра Александрова, която зададе тона на срещата с непосредствеността  и усмивката си.
            Двамата диджеи се върнаха назад във времето и споделиха интересни моменти от творческия си път. В края на срещата те, както всички гости на сцена „Алейна”, получиха поздравителен адрес от името на кмета Рангел Марков. И така вдъхновени от него и Банкя успяха вечерта да вдигнат на крака и да разтанцуват зрителите в парк „Ротонда”, които имаха живи спомени от едни времена, сякаш вчера, но наричани вече ретро или винтидж.
           Така протече първата вечер на Горешляците, в която с ретро изпълнения се включи и талантливата певица и актриса преподавател в НАТФИЗ – Ралица Бежан  и нейните музиканти UNFORGETTA BAND.
            С много хумор и настроение тя завладя публиката, която я оцени и аплодира горещо…като на Горешляк.

Вечер с настроениеСайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.