Новини
ВАЖНО!!! Преброяване 2021 започна!

Уважаеми съграждани, на 7 септември в 00,00 часа започна 18-то поред в Република България преброяване на населението и жилищния фонд.
Преброяване 2021 ще продължи от 7 септември до 3 октомври. Всеки български гражданин има възможност да се преброи електронно, заедно с цялото домакинство от 00,00 часа на 7 септември до 24,00 часа на 17 септември. Препоръчваме този начин, защото е бърз, лесен, удобен и в условията на пандемия – безопасен.
Преброителите на място започват своята работа на 18 септември до 3 октомври.
Образец на анкетна карта за Преброяване 2021 може да изтеглите от следния адрес:
https://census2021.bg/wp-content/uploads/2021/06/karta_jilishta_16str_obrazec.pdf
Електронната анкетна карта се попълва бързо и при срещата с преброителя, ще трябва да му предадете само уникалния 15-цифрен код, който генерира системата при успешно преброяване.
Събираните по време на преброяването индивидуални данни са статистическа тайна и могат да се използват само за статистически цели. Индивидуалните данни, получени за целите на преброяването, не могат да се ползват като доказателства пред органите на изпълнителната и съдебната власт.
Повече информация на https://census2021.bg/
Бъдете отговорни! Направете го!

Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.