Новини
15 години завод за бутилиране на минерална вода „Банкя“ (видео)

15 години завод за бутилиране на минерална вода „Банкя“


 През 2021 г. „Кока-Кола ХБК България“ отбелязва 15-годишнината на производствения си център за минерална вода в Банкя и 25-годишнината на този за газирани безалкохолни напитки в Костинброд. Фирмата чества годишнините на двата си завода в България със специална видео поредица, която разказва историята им и представя хората, които стоят зад производството на продуктите. 
 Първият епизод - "Пътят на бутилката", е своеобразна интродукция за зрителите в света на производството на "Кока-Кола" в България. В него участват дългогодишни служители в заводите, сред които Иван Гигов (началник-смяна "Бутилиращи линии" - Банкя) и Асен Момчилов (ръководител "Поддръжка" - Банкя). Те представят пътя на една бутилка с напитка и трансформацията, която тя претърпява, преди да попадне в ръцете на потребителите - от пластмасов PET материал, през преформа до готов висококачествен продукт.
 "Кока-Кола ХБК България" ще потопи зрителите в магията на производството и ще ги запознае с някои от главните герои, благодарение на които любимите им напитки стигат до тях. Водена от убеждението, че хората са основният двигател както на бизнеса, така и на прогреса на една организация, системата поставя именно тях във фокуса на кампанията. Първият епизод е вече онлайн, а през следващите седмици ще бъдат представени и останалите части от поредицата, с която системата на "Кока-Кола" в България отбелязва годишнините на заводите в Банкя и Костинброд.
 Район „Банкя“ благодари на „Кока-Кола ХБК България“ за дългогодишното партньорство и съвместните инициативи и честити празника на всички служители в системата.

Линк към видеото: https://youtu.be/8WXFSdmPwu8
Сайтът е изработен с финансовата подкрепата на Столична община, програма „Европейски проекти и развите на гражданското общество”, 2009
Фондация "Устои" съвместно с Район Банкя
Проект "Оптимизация на управлението на район Банкя в съответствие с европейските изисквания и добри практики"
© 2009 Столична община - район БАНКЯ. Всички права запазени.