На добър час, ПГТ „Алеко Константинов”!

Bankya-124

Честит първи учебен ден на учениците и преподавателите от ПГТ „Алеко Константинов”.  Нека в него с радост се учат в него бъдещите надежди на туристическия бранш в България. Днес на откриването на учебната година осмите класове бяха посрещнати от директора –  инж. Димитринка Колева. С чувство на особена отговорност към ситуацията, в която се намираме и с майчинска загриженост тя подчерта необходимостта от спазване на епидемичинте мерки в училището.
             Гости на тържеството бяха заместник-кметът на Банкя д-р Александра Александрова и Венислава Василева от отдела по образованието към районната администрация. В своето изказване Александра Александрова  пожела предвидимост и устойчивост на годината и изтъкна, че силните характери се каляват в трудни условия. Училището съчетава традиция и модерност и нека в него учители и ученици се чувстват като едно семейство с мисъл и отговорност един за друг.
                      На курорт като Банкя му отива да генерира кадри в туризма. На добър час и успех, скъпи момчета и момичета! В Банкя не само се живее, но и се учи добре. Бъдете креативни, бъдете успешни! Тук, в ПГТ „Алеко Константинов”, извор на модерност и традиции, вие градите своето бъдеще!

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.