Безкраен празник на КООП ФЕСТ БАНКЯ 2022 с песни и театър

Днес  децата от ДВГ „Пламъчета” и „Сладки пуканки”  покориха вниманието на публиката в парк „Ротонда”. Те се изявиха в Банкя по проекта „България – Норвегия пеят” със   съдействието на фондация „Дарби”.

Д-р Александра Александрова, зам.-кмет на район „Банкя” в началото ги приветства и връчи поздравителни адреси от името на кмета Рангел Марков, след което малките изпълнители дадоха всичко от себе си да одухотворят с песните си мястото, наречено парк „Ротонда”, което приютява обичайно всички таланти, които гостуват в Банкя.

 Водещата на втората част, актрисата Димитрива Василева, акцентира върху социалната страна на събитието, като покани председателя на НС на ТПК Божидар Станчев да разкаже за дейността на кооперациите и да прикани хората да отделят нужното внимание на артикулите от шатрите край Часовниковата кула, една продукция, произведена от кооператорите.

След това настана големият смях с импровизациите на куклената актриса Маргарита Костова, безкрайно талантлива наша съгражданка, която, без да изрече и една дума, въвлече в своя спектакъл „Улица Радост” мало и голямо.

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.