Гответе се за още прекрасни мигове с КООП ФЕСТ БАНКЯ 2022 и БГ ДУЕТЪТ

Заповядайте в 12:00 часа в парк “Ротонда”. Там ще ви очакват, за да ви попеят децата от ДВГ „Пламъчета” и „Сладки пуканки” по проекта „България – Норвегия пеят”. Съдейства фондация „Дарби”.

От 13:00 до 14:00ч. – друга изненада. Любимата на много малчугани куклена актриса Маргарита Костова ще ги забавлява, усмихва, изненадва и ще ги включи в своя спектакъл „Улица Радост”. Това обаче ще се случи и с възрастните.

А вечерта се гответе да попаднете в под влиянието на двама харизматични мъже. Те са очарователни певци, но в дует са просто неотразими. Те са Милчо Соколов и Кирил Веселинов. Те са БГ ДУЕТЪТ. Ще имаме удоволствието да ги видим и чуем на втория КООП ФЕСТ БАНКЯ 2022  днес  от 19:00 часа в парк „Ротонда”.

Които са ги слушали, с нетърпение ги очакват, а които не са имали удоволствието да ги гледат на живо, нека се възползват от шанса, който им се предоставя – да слушат красиви песни, изпети на красив български език.

Българското е запазената марка на БГ ДУЕТЪТ, който завладява и с изискано сценично поведение и неподправен респект към своята публика.

Те ще грабнат сърцата ви! А вие просто ще пожелаете да им ги подарите!

Другите новини…

Честит празник, Градоман!

Честит празник, Градоман!

На празника Петдесетница от незапомнени времена е бил съборът на Градоман, квартал на Банкя. След години прекъсване...

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.