Незабравима вечер в Банкя с дъжд, танци, ревю и песни на Силвия Кацарова

Дъжд и песни се ляха снощи в Банкя. В комбинацията с модно ревю и танци и можете да си представите втората великолепна вечер от КООП ФЕСТ БАНКЯ 2022. Там бяха председателят на НС на ТПК Божидар Станчев, заместник-председателят Владислав Лазаров, членове на ТПК, гости.

Дъждът внесе само нова емоция на хората, които в парк „Ротонда” станаха свидетели на модното ревю, на което дефилираха прекрасните студентки от Югозападния университет „Неофит Рилски”. Освен талантливи манекенки, студентките от престижното ни учебно заведение демонстрираха завидни умения и в областта на танците, а и характер, за да танцуват на сцена, на която преди тях и дъждът бе танцувал.

Елица, Ния и Матей от Център за изкуства „Зорница” с ръководител Галина Иванова сътвориха истинско шоу, за което получиха бурни аплодисменти и почитанията на своите фенове.

Това бе една красива прелюдия преди на сцената да стъпи обичаната певица – Силвия Кацарова, която  щедро се раздаде и с която публиката пя и танцува. И дъждът бе възпят в песента ѝ „Топъл дъжд”, и „Големият кораб” акостира в душите на хората, които ѝ пригласяха.

За топлата и сърдечна атмосфера на вечерта роля имаше и зам.-кметът на Банкя д-р Александра Александрова, която бе водещ на сцената, от която през цялото време струеше радост, красота и настроение.

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.