С Неделно хоро приключи КООП ФЕСТ БАНКЯ 2022

С Неделно хоро и прекрасни изпълнения на ансамблите „Люлин” и „Здравец” приключи вторият КООП ФЕСТ БАНКЯ 2022. Слънчевият ден бе довел десетки хора в парк „Ротонда”, които уважиха финала на събитието и прекараха великолепни няколко часа в компанията на танцьорите, на водещата Димитрина Василева, без която празникът не би бил същият.

На сцената бяха и заместник-кметът на Банкя д-р Александра Александрова, двигателят на културната програма за феста и, разбира се, председателят на НС на ТПК Божидар Станчев и неговият заместник доц. Владислав Лазаров. Те бяха стожерите на организацията на феста от страна на ТПК.

Поздравителни адреси получиха ръководствата на  представените в Банкя ТПК, както и хореографите на двата ансамбъла, които усладиха сетивата на публиката с кръшните си танци.

Шатрите със стоките на производителите и през четирите дни се радваха на интерес. Искрено се надяваме, че хората от кооперациите, с мисълта за които бе организиран КООП ФЕСТ БАНКЯ 2022, ще отнесат красив спомен от Банкя и фестивала, който може да намери тук добра почва и да се радва на дългогодишен интерес.

И Банкя, и нейните жители и гости се убедиха колко красота и естетика се крият в душите на хората, изработили хубавите дрехи и сувенири. Нека грижата за тях бъде целенасочена и постоянна.

 

Другите новини…

Покана за Неделно хоро

Покана за Неделно хоро

По инициатива на граждани, тази неделя от 17:00 ч. в парк "Ротонда" ще се проведе Неделно хоро - едно събитие,...

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.