БАНКЯ СЕ ВКЛЮЧВА В „НЕСТЛЕ ЗА ЖИВЕЙ АКТИВНО! ГРАД 2022“

За поредна година Район „Банкя“ се включва в инициативата на „Нестле за Живей активно! Град 2022“. Актуалното мото е „Активни ден и нощ“. Програмата, която можете да посетите в Банкя, включва различни активности, а именно:

09:00 – Поход по „Пътеката на здравето”, който цели популяризиране на един от най-приятните маршрути в Люлин планина – предпочитано място за отдих и разходка сред природата. Мястото е предпочитано от семейства с деца и хора със сърдечно-съдови заболявания, заради уникалният си въздух.

Сборен пункт: Вход на „Пътеката на здравето“, ул. „Сливница“, гр. Банкя. Носете си връхни дрехи и нещо за хапване. Маршрут – около 6 км. Крайна точка: парк „Ротонда“.

Парк „Ротонда“, сцена:

12:30 – „Флавон като начин на живот“

Директно от българския представител ще научите какво е флавон и ще можете да се включите в разговора. Съдържанието на бурканчетата представлява комбинация от множество органично отгледани плодове, зеленчуци, билки, подправки и суперхрани, от които са извлечени водата и захарите, като същевременно е съхранено съдържанието на флавоноиди и множество други ценни фитохимикали и минерали.

14:00 –  Зумба с Мария Ецова

Ако сте почитатели на тази групова аеробна тренировка, заповядайте на безплатен урок по зумба с прекрасната Мария. Бъдете със спортно облекло.

15:00 – Народни танци с Виктор Николов

Ръководителят на танцово студио „Имане“ (с. Иваняне) е с при нас, за да ни потопи в магията на фолклора. Ако искате да научите нови хороводни стъпки, това е вашият танцов уъркшоп на открито.

16:00 – Игри за цялото семейство

Имате още сили? Подготвили сме за малчуганите и техните родители неангажиращи забавления със скачане на въже, волейбол, бадминтон и др.

20:00 – НДК – финално събитие, за което може да намерите информация на сайта на Нестле: https://www.nestle.bg/

Всички активно включили се в дейностите в гр. Банкя ще получат рекламна тениска и ще попълнят декларация, свързана с отчитането на събитието.

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.