В първия учебен ден: „Това са децата на Банкя, това е богатството на Банкя!”

Вчера бе първият учебен ден и в ДГ 25. „Изворче” в Банкя. През арка от красиви разноцветни балони децата пристъпиха на площадката, където се проведе тяхното тържество в присъствието на кмета на града Рангел Марков. Знаменосец, придружен от асистентки, внесе знамето, след което мили момчета и момичета рецитираха стихове и пяха песни.

Всичко това накара кметът на Банкя Рангел Марков да си припомни своите детски дни в същата детска градина и да сподели своите спомени с децата.

С умиление и госпожа Джолева, директор на ДГ „Изворче”  се обърна към децата и Рангел Марков, като сподели, че това са децата на Банкя, че това е богатството на Банкя.

По стар български обичай Милена Джолева лисна пред тях менчето с вода и удари звънеца за начало на учебната година. Отново деца и учители преминаха през разноцветната арка и поеха към света на знанието.

В разговор преди тържеството Рангел Марков и Милена Джолева обсъдиха възможността да се разкрие филиал на детската градина в Банкя, за да бъдат приети още деца, на които да се осигурят всички възможности за развитие.

Другите новини…

Съобщение

Съобщение

Информираме Ви, че в изпълнение на стратегически документи и нормативни актове на местно ниво, с Решения на Столичен...

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.