За пета година в Банкя се развиват настолните игри

Съботният и неделният следобед бяха особено атрактивни в Банкя.  В двата дни Асоциацията за настолни игри СУЛЮ с председател Петя Василева – Мирчева, бе подготвила в парк „Ротонда” да се случат интересни неща, разбира се, с подкрепата на район „Банкя”

 

Игри на шах, „Не се сърди, човече”, настолни игри, а за първи път и голф бяха в палитрата активности, които доставиха радост на малки и големи. Хубавото време даде шанс на игрите, финансирани по Проект от Програмата за развитие на физическото възпитание и спорта на Столична община.

Те бяха открити от Валерия Доневска, отговаряща за младежките дейности и туризма в район „Банкя”, която сподели радостта си, че вече за пета поредна година АНИ СУЛЮ развива своята дейност в Банкя и допринася за курортния дух на градчето ни.

Валерия Доневска връчи и поздравителен адрес от името на кмета Рангел Марков на Петя Василева, в който се казва:

„Игрите са част от атракциите за жителите и особено за гостите на курорта, които в тях намират пълноценно оползотворено време, хубави емоции и културно развлечение.

Бъдете, Вие и екипът Ви, здрави, все така ентусиазирани и вдъхновяващи хората, за които игрите, които предлагате и правилата им, са не само забава, но и философия на живот и светоусещане.”

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.