Банкя изпрати лятото на крилете на „Врабчетата” с братя Аргирови и Огнено шоу

Тази вечер бе един красив завършек на Лятната културна програма на район „Банкя”.На сцената в парк „Ротонда” в началото д-р Александра Александрова – артистичният заместник-кмет на район „Банкя” и забавният водещ Евгени Будинов направиха ретроспекция на проявите от културния календар на Банкя през това лято и благодариха на фирмите и личностите от града, с чиято подкрепа бе реализирана богатата културна програма.

Публиката подари на всички тях своите аплодисменти, но, разбира се, най-дълго те отекваха за кмета на града Рангел Марков  и неговия екип, през чиито умове и сърца бе канализирана и  преминала цялата тази духовна енергия, за да стигне до благодарната публика.

В началото на програмата Вокално-театрална формация „Врабчета”  с ръководител Катя Вучкова внесе много настроение и ведра атмосфера със своите изпълнения, репетирани в Центъра за изкуства, култура и образование „София” с директор Мариана Тафрова.

Преди парк „Ротонда” да бъде залята със светлината от прекрасното Огнено шоу на децата на Цвете Лазарова от ТС „Смехурко” – също към Център „София”, любимите на поколения братя Аргирови – наши съграждани – изнесоха концерт на вярната си публика, песни, обединени под надслова „Гот е да сме двама”. Те изпяха любими и знакови песни и настроиха публиката в очакване на най-новата им песен с Тони Димитрова „Срещу вятъра”.

Участници в тазвечершната програма, на която присъства и общинският съветник Анна Стойкова, получиха  поздравителни адреси от кмета Рангел Марков.

Съхранили топлината на лятото в сърцата си хората си тръгнаха, понесли в себе си очарованието на вечерта, но нека носталгията по лятото много не ви измъчва.

Район „Банкя” вече замисля следващите културни прояви.

 

Другите новини…

ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН!

ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН!

Днес православната църква тачи паметта на Свети Николай Мирликийски Чудотворец – покровител на децата, моряците,...

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.