Банкя изпрати лятото на крилете на „Врабчетата” с братя Аргирови и Огнено шоу

Тази вечер бе един красив завършек на Лятната културна програма на район „Банкя”.На сцената в парк „Ротонда” в началото д-р Александра Александрова – артистичният заместник-кмет на район „Банкя” и забавният водещ Евгени Будинов направиха ретроспекция на проявите от културния календар на Банкя през това лято и благодариха на фирмите и личностите от града, с чиято подкрепа бе реализирана богатата културна програма.

Публиката подари на всички тях своите аплодисменти, но, разбира се, най-дълго те отекваха за кмета на града Рангел Марков  и неговия екип, през чиито умове и сърца бе канализирана и  преминала цялата тази духовна енергия, за да стигне до благодарната публика.

В началото на програмата Вокално-театрална формация „Врабчета”  с ръководител Катя Вучкова внесе много настроение и ведра атмосфера със своите изпълнения, репетирани в Центъра за изкуства, култура и образование „София” с директор Мариана Тафрова.

Преди парк „Ротонда” да бъде залята със светлината от прекрасното Огнено шоу на децата на Цвете Лазарова от ТС „Смехурко” – също към Център „София”, любимите на поколения братя Аргирови – наши съграждани – изнесоха концерт на вярната си публика, песни, обединени под надслова „Гот е да сме двама”. Те изпяха любими и знакови песни и настроиха публиката в очакване на най-новата им песен с Тони Димитрова „Срещу вятъра”.

Участници в тазвечершната програма, на която присъства и общинският съветник Анна Стойкова, получиха  поздравителни адреси от кмета Рангел Марков.

Съхранили топлината на лятото в сърцата си хората си тръгнаха, понесли в себе си очарованието на вечерта, но нека носталгията по лятото много не ви измъчва.

Район „Банкя” вече замисля следващите културни прояви.

 

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.