Кметът Рангел Марков посети концептуалната изложба Brain Fog Fragments

Днес кметът на Банкя Рангел Марков заедно със заместника си д-р Александра Александрова посетиха изложбата на Мирослава Стоянова Brain Fog Fragments.
 
Експонирана в Арт Център Банкя до края на месец ноември, концептуалната изложба разкрива една определена перспектива към глобалните процеси, свързани с недостатъчно добрата обработка на информация.
 
Самата авторка Мирослава Стоянова, която от пет години е и арт директор на Арт Център Банкя, посрещна гостите и им разказа подробно както за концепцията на своите платна, така и за социалния аспект на своето творчество.
В мащабните творби с втъкани фрагменти от вестници, „замъглени“ в сивия цвят и разположени хаотично, можем да разпознаем един от най-големите проблеми на нашето общество – дезинформацията, както и причинената от нея фрагментарност на информацията, на знанието и на цялата ни среда.
 
Млади хора като Мирослава, които живеят и творят в Банкя, са гордост за града. Публикуваме и поздравителния адрес, който Рангел Марков връчи на авторката.

Другите новини…

Честит празник, Градоман!

Честит празник, Градоман!

На празника Петдесетница от незапомнени времена е бил съборът на Градоман, квартал на Банкя. След години прекъсване...

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.