Грамоти за участниците в проекта „Екопътеките на Банкя”

Днес  получиха грамоти учениците от 78. СУ „Христо Смирненски”, включили се в проекта „Екопътеките на Банкя”. По този проект бяха изработени табели и монтирани на маркирани преди това места от Дивотински манастир „Света Троица” до връх Криви камик.

Най-малките рисуваха табелите, а по-големите, заедно с представители на район „Банкя” и ТД „Люлин” ги монтираха в планината.

Усилията на всички днес бяха увенчани с връчването на грамоти от заместник-кмета д-р Александра Александрова и Валерия Доневска –младши експерт „Младежки дейности и туризъм“. В часа на класния, учениците, от най-малките до най-големите, взели участие в проекта, по класове и индивидуално бяха наградени, което предизвика вълна от оживление в децата, рисували табелите, и извика вълнуващи спомени в участвалите в самите походи в планината.

От името на кмета Рангел Марков д-р Александра Александрова връчи поздравителен адрес и на директора на училището г-жа Д. Герасимова, с която обсъдиха възможността за разширяване на проекта с още екопътеки.

      Ако този проект е запалил туристическата тръпка в децата на Банкя, той е постигнал и още по-големи резултати.

Другите новини…

Лятно кино в Банкя

Лятно кино в Банкя

„ЛЯТНО КИНО В БАНКЯ“ 2024 Парк „Ротонда“, всяка събота, 21:00 Организатори: „7 Оушънс.БГ“ ООД в партньорство със...

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.