Благотворителен жест на младежи от Нов български университет

Младежи от Нов български университет и жители на Банкя се организираха да направят коледните празници на тридесет и двама  жители на града, които получават топъл обяд, по-хубави, сити и светли.

Намерението на Денислав Николов да помогне на тези хора породи вълна от съпричастие от страна на неговите колеги – студенти „Актьорско майсторство” от НБУ: Гергана Господинова и Ксения Бакалова, на семейство Цветелина и Даниел Александрови, Десислав Дионисиев от „БИОПРОГРАМА” от Банкя и още един дарител, пожелал анонимност.

Младежите закупиха хранителни продукти, семейство Александрови осигуриха плодове, семейство Дионисиеви – пакети с чай, месните продукти са от дарителя, пожелал анонимност.

Днес рано сутринта благотворителите бяха поздравени от кмета на Банкя Рангел Марков, от когото получиха поздравителни адреси, в които се казва:

„Вярвам, че ползата е двояка. Тя ще е и за хората, които ще посрещнат светлите празници с богати и пълни трапези. Тя ще е и за вас, защото ще напълни сърцата ви с радост от самия благороден жест. А както казваме ние, в Банкя: „Който дава, Господ му придава!”

„Бъдете благословени!” – вярвам, че тези думи изричат в сърцата всички хора, на които помагате.

Да бъде!”

Бус, натоварен с провизиите и съпроводен от Венислава Василева и Васил Иванов от районната администрация, потегли към хората, чиито сърца бяха стоплени и с красива коледна картичка – поздрав от кмета Рангел Марков.

Другите новини…

Лятно кино в Банкя

Лятно кино в Банкя

„ЛЯТНО КИНО В БАНКЯ“ 2024 Парк „Ротонда“, всяка събота, 21:00 Организатори: „7 Оушънс.БГ“ ООД в партньорство със...

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.