Руслана Аспарухова от Банкя – славеевият глас от „Мистерията на българските гласове” на среща с Рангел Марков

Тя е дама с потекло. Дядо ѝ Мито Иванов е първият учител в Банкя. Нещо още по-важно. Тя притежава огромен талант и прославя Банкя и България в „Мистерията на българските гласове”.

Днес великолепната певица бе приета от кмета на Банкя Рангел Марков, за да ѝ връчи поздравителен адрес по повод блестящите ѝ изяви в световноизвестния хор и във връзка с  неотдавнашното отбелязване на  неговата  50-годишнина. В част от него се казва:

„…Хора като Вас са богатство за света, България и Банкя, която също има своята мистерия. И тя се дължи не само на нейното природно великолепие, но и на съкровища като Вас, поели в гласа си целия духовен ген на поколения българи преди нас.

Бъдете здрава, щастлива и все така обречена на песента  и изкуството, което носи в себе си българския код, а Вашият е зашифрован в Банкя, която ще бъде благодарна да се наслади на изпълненията Ви.”

В провелия се разговор с кмета на Банкя, Руслана сподели част от предстоящите си творчески предизвикателства, които ще споделим с вас, когато те станат реалност. Певицата направи изненада на кмета, като му подари първия диск на „Мистерията”, носител на златно „Грами”.

Тя не обича славата, в скромността си страни от нея, но вероятно именно затова тя е класа. И иде да потвърди класическото правило, че истински великите са най-смирени.

 

 

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.