Нова апаратура за физиотерапия в СБР „Здраве”

В СБР „Здраве” ЕАД вече разполагат с нов висок клас апарати за физиотерапия, с които постигат още по-добра ефективност при лечението на пациентите си.

*Апаратът за лазертерапия

с роботозираната глава със сканиращи функции дава уникалната възможност да бъдат третирани големи зони на тялото в един сеанс, за постигане на оптимален резултат. Технологията е усъвършенствана до степен, в която дължината на вълната, интензитета и разстоянието се изчисляват автоматично и се регулират динамично по време на лечебния процес.

Това минимизира риска, като същевременно прави терапията максимално ефективна,  дава възможност за съвременно лечение на пациентите, минимално натоварване на персонала, бързи резултати в лечебния процес.

Терапията с ЛАЗЕР е предпочитаната първа процедура при мускулно-скелетна болка в резултат на посттравматични и хронични състояния, хирургични интервенции и възпалителни процеси.

*Апарат за високоинтензивно магнитно поле.

Подобрява физиологичната проводимост на невромускулния апарат и довежда до силно обезболяващ ефект. Подходящ за редица остри, подостри и хронични заболявания на невромускулната и опорно-двигателната система, дихателни проблеми, свързани с недобро състояние на междуребрените мускули, спастичност (повишен мускулен тонус), синдром на карпалния тунел, неврит, състояния след фрактура и др.

Технологията на апарата се базира на електромагнитно поле с висок интензитет, което влияе положително върху човешките тъкани и води до:

моменталното нехирургично облекчаване на различни остри и хронични болки,

по-бързо лечение на фрактури, укрепване на отслабена мускулатура, мобилизация на ставите.

Лечението с BTL Super Inductive System има по-бърз и дълготраен терапевтичен ефект. Според проведените клинични изследвания, подобрение се наблюдава при 87% от пациентите, а резултатите свидетелстват за трайно намаляване на болката след 5 до 10 терапии. Това води до по-малко време, прекарано в лечение и удовлетвореност от бързите, качествени и ефективни резултати.

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.