Успешни млади  голфъри, поздравени от кмета на Банкя

Кметът на Банкя Рангел Марков прие в кабинета си двама млади талантливи голфъри – Йордан и Христо Янакиеви, които тези дни триумфираха на голф турнири в Америка.

Придружени от своите родители, Йордан и Христо споделиха своите вълнения от успешните си изяви в един от  най-силните турнири за младежи до 14 години в Америка “Junior Honda Classic”.

Турнирът се проведе на 7 и 8 януари в голф клуб “PGA National Golf Club”, във Флорида. На него Дани спечели третото място.

Христо Янакиев завърши на 16-то място от общо 87 състезатели в един от най-силните турнири в Щатите за младежи и девойки до 18- годишна възраст “Junior Orange Bowl International Golf Championship “. Шампионатът се проведе от 3 до 6 януари в голф клуб „The Biltmore“, в Маями, в САЩ.

След сърдечния разговор, който се проведе с младежите и техните родители в кабинета на кмета, Рангел Марков подари на младите спортисти значки на Банкя и им връчи поздравителни адреси, в които се казва:

„За мен е чест и удоволствие да Ви поздравя във връзка с Вашите успехи в областта на голфа в емблематични състезания в САЩ в началото на тази  година. Винаги е радостно, когато млад  човек като Вас се развива в сфера, която допринася за разгръщане на физическия и психическия си потенциал.

Спортът формира качества, които превръщат всеки младеж в отговорен и зрял възрастен, гордост за  своето обкръжение и обществото.

За нас, за Банкя са чест Вашите спортни успехи у нас и в Америка, които Ви пожелавам да се множат. Нека с тях се свързва не само Вашето име, но и това на Банкя, в която израствате и която Ви учи и дава най-доброто от себе си, за да можете да разгърнете цялата палитра на своя талант.

НА ДОБЪР ЧАС!”

Другите новини…

Лятно кино в Банкя

Лятно кино в Банкя

„ЛЯТНО КИНО В БАНКЯ“ 2024 Парк „Ротонда“, всяка събота, 21:00 Организатори: „7 Оушънс.БГ“ ООД в партньорство със...

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.