Актуална информация за системата за разделно събиране на отпадъци от опаковки, изградена от ЕКОБУЛПАК БЪЛГАРИЯ АД  на територията на район “Банкя”

Уважаеми съграждани, тук ви предлагаме актуална информация относно системата за събиране на отпадъци от опаковки на територията на район „Банкя”  Освен нея, можете да се запознаете с приложените карти и графици.

ЕКОБУЛПАК БЪЛГАРИЯ АД е разположила 20 контейнера тип ЖЪЛТО ИГЛУ за хартиени, пластмасови и метални опаковки и 22 контейнера тип ЗЕЛЕНО ИГЛУ за стъклени опаковки. На домакинствата са раздадени 4042 ЖЪЛТИ КОФИ за рециклируеми опаковки.

Контейнерите се обслужват по график, с който от ЕКОБУЛПАК умоляват гражданите да се съобразяват и да оставят сгънатите обемни кашони или по-големи количества опаковки до контейнерите вечерта преди обслужването им.

Като разширение на системата, ЕКОБУЛПАК осигурява възможност на административните и търговски обекти да се включат в т.нар. ОБСЛУЖВАНЕ ПО МАРШРУТ, а на етажните собствености – да получат допълнителен контейнер тип ЖЪЛТ БОБЪР при обслужване веднъж седмично.

ЕКОБУЛПАК разположи на входовете на парк „Кестените” и „Парк кафе” ЖЪЛТИ КОФИ, които обслужва веднъж седмично.

Карти, графици и схеми можете да видите по-долу.

Информация, карти, схеми

Другите новини…

Заповед

Заповед

ЗАПОВЕД - 24 МАЙ_ с.ИВАНЯНЕ

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.