Още една престижна награда за Балнеолечебницата в Банкя

В рамките на ФОРУМ РЕАЛ – най-значимото събитие за строителство, инвестиции, недвижими имоти, иновации – кметът на Банкя Рангел Марков прие Голямата награда за инвеститор на  Балнеолечебницата в Банкя. Това се случи на церемонията по връчването на „Годишните награди за Строителство М2 за 2022г.” в категория „Инвеститор на Атракционни и спортни сгради за 2022”.

Награди получиха и проектантът Чавдар Георгиев от „Георгиев Дизайн Студио” ЕООД, строителите от „Стреза” ЕООД  Янко и Богдан Шумкови, както и надзорът от „Строителен Стандарт” ЕООД  Емил Тодоров.

При получаването на наградата пред публиката от над 400 гости  лидери в индустрията – архитекти, строители и инвеститори от цяла България – кметът на Банкя заяви, че  приоритетът при реконструкцията на Балнеолечебницата е било преди всичко качественото изпълнение. Рангел Марков увери присъстващите, че Голямата балнеолечебница след реставрацията е много по-функционална и красива дори от нейното създаване по времето на арх. Карл Хохедер и покани участниците в събитието да я посетят.

Честито на Банкя и на банчани, за доброто на които инвеститорът посвети всички свои усилия – да може Банкя да има и да се гордее със своята красива емблема с непреходна стойност.

Другите новини…

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.