Още една база в Банкя се модернизира

Който скоро е ходил в СБР „Банкя” АД /база„Ясен”/, няма как да не е забелязал коренната промяна там във фоайето, столовата и барчето. Стотици хора ежемесечно поемат към всички краища на България, отпочинали и освежени от водолечението, електролечението, лечението с луга и други процедури. В уютната база уютът се допълва и от различните печива, които се правят на място – топли закуски, хляб, а и можете да си заявите погача или козунак.

Детската площадка е специализирана за деца с увреждания.

СБР „Банкя” АД /база „Ясен”/ разполага със специален стол за телемедицина. С него се измерва широк спектър от здравни показатели, като:

✔ Кръвно налягане

✔ 12 канално ЕКГ

✔ Сатурация

✔ Сърдечен ритъм

✔ Белодробна дейност

✔ Кръвна захар и др.

Всеки четвъртък известният поет и талантлив художник Кирил Божинов се среща с гостите на лечебното заведение и им рецитира свои стихове, което внася пъстрота в ежедневието на хората.

При нужда от духовна подкрепа те се отбиват и в параклиса „Свети Георги” в двора на СБР „Ясен”, едно място, което има своята атмосфера, създавана от грижовния екип на главния лекар д-р Кръстев. Това място е част от онзи ореол на Банкя, който крие в себе си словосъчетанието: „Банкя –здравницата на България”.

Другите новини…

Лятно кино в Банкя

Лятно кино в Банкя

„ЛЯТНО КИНО В БАНКЯ“ 2024 Парк „Ротонда“, всяка събота, 21:00 Организатори: „7 Оушънс.БГ“ ООД в партньорство със...

СВЪРЖИ СЕ С НАС

02-997-7163

Адрес: ул. "Цар Симеон" 1, гр. Банкя 1320

Понеделник-петък: 08:30-12:30, 13:00-17:00 ч.

Банкя

Oчарование, атмосфера и щастливата среда.